100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 II Hatchback 1.5 75PK
Bouwjaar 05.1981 - 07.1985

Remblokken MAZDA 323 II Hatchback 1.5

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Er zijn wel 2500 verschillende remblokmontagesets. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 323 II Hatchback 1.5, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Zachte remblokken

Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo. Deze meten de wielsnelheid. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto.

Remblokken MAZDA 323 II Hatchback kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZU RemtrommelsMASERATI RemcilindersLEXUS Fuseekogels. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.