100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 II Hatchback 1.5 80PK
Bouwjaar 08.1982 - 04.1985

Remblokken MAZDA 323 II Hatchback 1.5

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Ook als u de remschijven gaat vervangen dient u de remblokken ook te vervangen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto.

Zachte remblokken

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 323 II Hatchback 1.5 komen. Elke MAZDA 323 II Hatchback heeft een eigen VIN-nummer. Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten. Tegenwoordig vind men op internet vele prijzen voor remblokken. Kopervet wordt niet meer gebruikt bij montage.

Remblokken MAZDA kopen

Er zijn wel 2500 verschillende remblokmontagesets. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage. Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.