100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 II 1.5 75PK
Bouwjaar 05.1981 - 12.1985

Remblokken MAZDA 323 II 1.5

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 323 II 1.5, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. Schokkend remmen van de auto betekend controleren. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Remblokken MAZDA 323 II kopen

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIA RemcilindersCADILLAC WielnavenSEAT ABS sensoren. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Remblokken monteren

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Inremmen moet ongeveer 300 kilometer. Abs is een veiligheidssysteem op de auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.