100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 I Station Wagon 1.5 70PK
Bouwjaar 04.1982 - 05.1986

Remblokken MAZDA 323 I Station Wagon 1.5

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken MAZDA 323 I Station Wagon 1.5 kopen

Technische specificaties van auto remblokken staan op RemOnderdelen. Een noodstop kan men beter vermijden. Het rempedaal wordt zeer vaak gebruikt. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Zachte remblokken

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wij leveren remblokken en remschijven van originele kwaliteit voor uw uw auto. Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e. De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden.

Remblokken monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZ StabilisatorstangenISUZU RemcilindersTOYOTA Spoorstang. Wij controleren altijd bij de MAZDA 323 I Station Wagon dealer of de onderdelen passen op uw auto. Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer. Anti piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel. Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto.