100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 I 1.4 69PK
Bouwjaar 05.1978 - 05.1980

Remblokken MAZDA 323 I 1.4

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 323 I 1.4 komen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Afhalen kan natuurlijk ook bij ons magazijn in Ermelo.

Zachte remblokken

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant. Warm remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Remklauwen van de auto moeten ook met een staalborstel gereinigd worden. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%.

Remblokken MAZDA 323 I kopen

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.