100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 I 1.3 60PK
Bouwjaar 01.1977 - 05.1980

Remblokken MAZDA 323 I 1.3

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken MAZDA 323 I 1.3 kopen

Elke MAZDA 323 I heeft een eigen VIN-nummer. Remmen trillen ook door te hoge temperaturen in de blokken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOT RemtrommelsHONDA FuseekogelsLINCOLN ABS sensoren. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Hoe snel de remblokken slijten is ook afhankelijk van uw rijstijl bent u een rustige rijder en remt u veel af op de motor dan zullen de remblokken langer meegaan dan wanneer u een sportieve rijstijl aan houdt, hier is de keuze in de kwaliteit van de remblokken ook erg belangrijk.

Zachte remblokken

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Een remblok set bestaat meestal uit 4 stuks en soms uit 8 stuks. Zoeken via het auto kenteken is in 90% de juiste remblokken kopen in onze webshop gaat via uw kenteken.

Remblokken monteren

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA komen. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van de rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit om dat de verdeling tussen voor/achter op 80%/20% ligt. Wielen zijn altijd onderdeel van de remmen.