100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 I 1.0 45PK
Bouwjaar 06.1977 - 05.1980

Remblokken MAZDA 323 I 1.0

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 323 I 1.0. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Bosch, Textar, Rofren, ABS, Zimmermann, Bendix, Jurid, Pagid en ATE Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Remblokken monteren

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Er zijn in Europa wel honderden verschillende merken. Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem. Wij controleren altijd bij de MAZDA 323 I dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remblokken MAZDA kopen

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuwe rubberdelen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Auto onderdelen kan je zoeken via origineel nummer. Aan de achterzijde zullen de ongeveer 35.000 kilometer mee gaan.