100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 F VI 2.0 TD 90PK
Bouwjaar 09.1998 - 12.2001

Remblokken MAZDA 323 F VI 2.0 TD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Asbest mag niet meer gebruikt worden in remvoering. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Vaak moeten auto remblokken eerst in geremd worden. Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Remblokken monteren

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Als u met een handgeschakelde auto rijdt dan zullen de remblokken doorgaans langer meegaan dit omdat er meer op de motor word afgeremd, bij een automaat zullen de remblokken harder slijten omdat de remmen meer belast worden dan bij een handgeschakelde auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Autopartsonline verkoop 2 merken remschijven en remblokken; brembo en abs deze hebben alle gestelde keurmerken zoals TUV en EC90R en zijn goedgekeurd voor uw auto.

Remblokken MAZDA 323 F VI 2.0 TD kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARU FuseekogelsCHRYSLER WielnavenPORSCHE Remklauwen. Elke MAZDA 323 F VI heeft een eigen VIN-nummer. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Technische specificaties van auto remblokken staan op RemOnderdelen. Goedkoop is bij remonderdelen ook vaak duurkoop en is niet verstandig daar het om een veiligheids product gaat.