100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 F IV 1.8 16V GT 128PK
Bouwjaar 08.1989 - 07.1994

Remblokken MAZDA 323 F IV 1.8 16V GT

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken MAZDA 323 F IV 1.8 16V GT kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEP DraagarmenISUZU StabilisatorstangenRENAULT Stuurkogels. Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto. Wij controleren altijd bij de MAZDA 323 F IV dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Zachte remblokken

Ook draagarmen staan los van de remdelen. Een voertuig moet opgekrikt worden of op een hefbrug staan. Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Remblokken monteren

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Schuine kanten zijn tegen het piepen. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo.