100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 F IV 1.8 16V 140PK
Bouwjaar 09.1989 - 03.1993

Remblokken MAZDA 323 F IV 1.8 16V

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Remklauwen van de auto moeten ook met een staalborstel gereinigd worden. Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Er kunnen verbrande plekken in de remblokken zitten waardoor deze niet goed in kunnen slijten op de nieuwe remschijven.

Zachte remblokken

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid en Brembo Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 323 F IV 1.8 16V. Zo weet u zeker dat de remblokken en remschijven op uw auto passen.

Remblokken MAZDA 323 F IV kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAAB RemtrommelsSSANGYONG WielnavenSUBARU ABS sensoren. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA komen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.