100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 C IV 1.8 16V Turbo 4WD 163PK
Bouwjaar 09.1990 - 12.1992

Remblokken MAZDA 323 C IV 1.8 16V Turbo 4WD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. Goedkoop is bij remonderdelen ook vaak duurkoop en is niet verstandig daar het om een veiligheids product gaat. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Fading ontstaat door te warme remblokken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUS WiellagersBMW SpoorstangROVER Stabilisatorstangen.

Zachte remblokken

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Warmte behandeling bepaald het in remmen van de remblok set. Zo weet u zeker dat de remblokken en remschijven op uw auto passen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 323 C IV 1.8 16V Turbo 4WD komen.

Remblokken MAZDA 323 C IV kopen

Autopartsonline verkoop 2 merken remschijven en remblokken; brembo en abs deze hebben alle gestelde keurmerken zoals TUV en EC90R en zijn goedgekeurd voor uw auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Deze meten de wielsnelheid. In de aftermarkt worden deze sets veel verkocht.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.