100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 C IV 1.8 16V 140PK
Bouwjaar 09.1989 - 03.1993

Remblokken MAZDA 323 C IV 1.8 16V

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken MAZDA 323 C IV 1.8 16V kopen

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt. Wat erg belangrijk is voor de keuze die u maakt bij het kopen van remschijven en remblokken of deze in europa geproduceerd zijn en aan alle veiligheids kenmerken , voldoen gesteld door de automobiel fabrikant. Ook als u de remschijven gaat vervangen dient u de remblokken ook te vervangen.

Remblokken monteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 323 C IV. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

Zachte remblokken

Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. Remreiniger reinigt de remmen zeer goed. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA komen. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.