100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 3 Sedan 2.0 150PK
Bouwjaar 11.2013 - tot heden

Remblokken MAZDA 3 Sedan 2.0

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Ieder voertuig heeft een andere remweg. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 3 Sedan 2.0, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto.

Remblokken MAZDA 3 Sedan kopen

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting, de top laag van het remblok verbrand en zal hard worden hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit word ook wel verglazing van de remblokken genoemd.

Zachte remblokken

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINI WielnavenLANCIA RemklauwenCITROEN Remschijven. Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.