100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 3 Sedan 2.0 158PK
Bouwjaar 01.2012 - 12.2014

Remblokken MAZDA 3 Sedan 2.0

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting, de top laag van het remblok verbrand en zal hard worden hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit word ook wel verglazing van de remblokken genoemd. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Remblokken MAZDA 3 Sedan 2.0 kopen

Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA 3 Sedan past. Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer. Schokkend remmen van de auto betekend controleren. Een remblok set bestaat meestal uit 4 stuks en soms uit 8 stuks.

Remblokken monteren

Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Akebono is een producent van Japanse remsystemen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen. Met als gevolg dat de remschijven krom kunnen raken door oververhitting.