100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 3 Sedan 2.0 4WD 143PK
Bouwjaar 10.2012 - 05.2013

Remblokken MAZDA 3 Sedan 2.0 4WD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten. Akebono is een producent van Japanse remsystemen. Remschijven en remblokken passend bij uw auto zoekt u makkelijk via uw kenteken.

Remblokken monteren

Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij controleren altijd bij de MAZDA 3 Sedan 2.0 4WD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen.

Remblokken MAZDA 3 Sedan kopen

Goedkoop is bij remonderdelen ook vaak duurkoop en is niet verstandig daar het om een veiligheids product gaat. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Abs is een veiligheidssysteem op de auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.