100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 3 Sedan 2.3 160PK
Bouwjaar 03.2004 - 03.2009

Remblokken MAZDA 3 Sedan 2.3

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw MAZDA 3 Sedan
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Premium kwaliteitArtikelnr: P24057
Op voorraad, maandag gratis verzonden!
voorzijdevoorzijde
Wanneer kies je voor Brembo?

Kies voor Brembo als je iets meer remvermogen wilt. Omdat je een snelle auto hebt of vaak met zware belading of caravan rijdt.

> Kwaliteiten vergelijken
Wat is premium kwaliteit?
Betere warmte afvoer
Snellere rijstijl
Snellere auto's
Voor auto's met caravan
2 jaar garantie
Specificaties
Merk: Brembo
Remsysteem fabrikant: ATE
Remsysteem: ATE
vanaf bouwjaar: 04.06
Hoogte: 72,9 mm
Hoogte: 72,9 mm
dikte: 18,5 mm
dikte: 18,5 mm
Breedte: 155 mm
Breedte: 156,2 mm
Gewicht: 2,12 kg
Inbouwplaats: voorzijde
51% Korting
47,59
97,12
incl. BTW
Prijs per set
Meer informatie
1 set is voor 2 wielen.
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 3 Sedan 2.3 komen. Wat erg belangrijk is voor de keuze die u maakt bij het kopen van remschijven en remblokken of deze in europa geproduceerd zijn en aan alle veiligheids kenmerken , voldoen gesteld door de automobiel fabrikant. Asbest is vervangen door andere grondstoffen. Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken.

Remblokken MAZDA 3 Sedan kopen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW WiellagersSKODA DraagarmenVW VOLKSWAGEN Spoorstang. Te warme remmen is vaak een lange remweg. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt.

Zachte remblokken

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Tegenwoordig vind men op internet vele prijzen voor remblokken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.