100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 3 Sedan 1.6 105PK
Bouwjaar 02.2004 - 06.2009

Remblokken MAZDA 3 Sedan 1.6

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken MAZDA 3 Sedan 1.6 kopen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Monteren van auto remmen luistert nauwkeurig. Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken.

Remblokken monteren

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Gaat u ook de remschijven vervangen neem dan ook altijd de remblokken mee dit omdat de oude remblokken ingesleten zijn op de oude remschijven. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur.

Zachte remblokken

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij controleren altijd bij de MAZDA 3 Sedan dealer of de onderdelen passen op uw auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.