100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 3 2.0 150PK
Bouwjaar 11.2013 - tot heden

Remblokken MAZDA 3 2.0

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken MAZDA 3 2.0 kopen

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt.

Remblokken monteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 3, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Schuine kanten zijn tegen het piepen.

Zachte remblokken

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINI ABS sensorenOPEL SpoorstangDAEWOO Handremkabels. Montagesets zijn vaak voorzien van veren en platen. Remvloeistof bediend de piston in de remklauw. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.