100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 3 2.5 170PK
Bouwjaar 01.2012 - 12.2013

Remblokken MAZDA 3 2.5

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblok montagesets achterzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Er kunnen ook anti tril gewichten boven op zitten. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo.

Remblokken monteren

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 3 2.5, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Wij controleren altijd bij de MAZDA 3 dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remblokken MAZDA kopen

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Er zijn wel 2500 verschillende remblokmontagesets. Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.