100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 3 2.3 MPS Turbo 264PK
Bouwjaar 06.2009 - 12.2013

Remblokken MAZDA 3 2.3 MPS Turbo

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Het assortiment bestaat wel uit 30.000 verschillende artikelnummers. De auto kan naar links of rechts trekken. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS

Remblokken MAZDA 3 2.3 MPS Turbo kopen

Remvloeistof bediend de piston in de remklauw. Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Warm remmen gebeurd alleen op een race circuit.

Remblokken monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 3 komen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Deze meten de wielsnelheid. Standaard remonderdelen kunnen wel 600 graden warm worden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.