100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 3 2.0 147PK
Bouwjaar 06.2010 - 05.2013

Remblokken MAZDA 3 (BL) 2.0

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde

Harde remblokken

Warmte behandeling bepaald het in remmen van de remblok set. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg voor uw uw auto. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van de rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit om dat de verdeling tussen voor/achter op 80%/20% ligt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 3 (BL) 2.0 komen.

Remblokken MAZDA 3 (BL) kopen

Goedkoop is bij remonderdelen ook vaak duurkoop en is niet verstandig daar het om een veiligheids product gaat. Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo.

Goedkopen remblokken MAZDA

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. De auto kan naar links of rechts trekken. Andere namen zijn TEXTAR BOSCH JURID FERODO. Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven.