100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 3 1.5 112PK
Bouwjaar 10.2012 - 05.2013

Remblokken MAZDA 3 1.5

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken MAZDA 3 1.5 kopen

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Abs wordt in werking gezet door sensoren.

Zachte remblokken

Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven. Clips achterop zorgen dat ze op hun plaats blijven in de remtang. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Remblokken monteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 3, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMART RemtrommelsRENAULT StuurkogelsCADILLAC Remslangen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.