100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 3 1.6 107PK
Bouwjaar 01.2007 - 12.2009

Remblokken MAZDA 3 1.6

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblok montagesets achterzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Remvloeistof bediend de piston in de remklauw. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 3 1.6. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIA WielnavenSEAT RemcilindersIVECO Wiellagers.

Zachte remblokken

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie. Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.

Remblokken MAZDA 3 kopen

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn. Een draagarm is vaak een samenwerking met wielen.