100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 3 1.5 114PK
Bouwjaar 10.2003 - 03.2009

Remblokken MAZDA 3 1.5

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Remblokken moeten tijdig vervangen worden. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Remsystemen voor personenwagens zijn een grote markt. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Remblokken MAZDA 3 1.5 kopen

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien.

Remblokken monteren

Goedkoop is bij remonderdelen ook vaak duurkoop en is niet verstandig daar het om een veiligheids product gaat. Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto. Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.