100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 2 1.6 101PK
Bouwjaar 02.2003 - 06.2007

Remblokken MAZDA 2 1.6

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken MAZDA 2 1.6 kopen

Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Remblokken monteren

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Demontage van auto blokken gaat eenvoudig. Welke auto heeft de beste remmen? Waarom veranderen de verschillende remsystemen? De beste kwaliteit en prijs verhouding voor auto remblok sets.

Zachte remblokken

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme en nieuwe glijbussen. Elke MAZDA 2 heeft een eigen VIN-nummer. Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Clips achterop zorgen dat ze op hun plaats blijven in de remtang.