100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 2 1.5 113PK
Bouwjaar 02.2003 - 06.2007

Remblokken MAZDA 2 1.5

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken MAZDA 2 1.5 kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVER DraagarmenPEUGEOT RemtrommelsMINI Fuseekogels. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van de rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit om dat de verdeling tussen voor/achter op 80%/20% ligt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 2, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remblokken monteren

Technische specificaties van auto remblokken staan op RemOnderdelen. Fading ontstaat door te warme remblokken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Zachte remblokken

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten. Deze meten de wielsnelheid.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.