100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 2 1.3 L 91PK
Bouwjaar 04.2003 - 06.2007

Remblokken MAZDA 2 1.3 L

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Aan de achterzijde zullen de ongeveer 35.000 kilometer mee gaan. Schuine kanten zijn tegen het piepen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 2 1.3 L, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.

Remblokken monteren

Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e. De auto kan naar links of rechts trekken. Remschijven en remblokken passend bij uw auto zoekt u makkelijk via uw kenteken. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie.

Remblokken MAZDA 2 kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIA HandremkabelsROVER RemtrommelsLEXUS Remklauwen. De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.