100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 2 1.5 SKYACTIV-G 90PK
Bouwjaar 08.2014 - tot heden

Remblokken MAZDA 2 (DL, DJ) 1.5 SKYACTIV-G

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken MAZDA 2 (DL, DJ) 1.5 SKYACTIV-G

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Harde remblokken

BREMBO is een toonaangevend leverancier van remsystemen. Voering wordt geproduceerd uit wel 200 grondstoffen. Er kunnen verbrande plekken in de remblokken zitten waardoor deze niet goed in kunnen slijten op de nieuwe remschijven. Remklauwen van de auto moeten ook met een staalborstel gereinigd worden.

Remblokken MAZDA 2 (DL, DJ) kopen

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe pistons, nieuwe rubberdelen en nieuw handremmechanisme. Keramisch vet is de vervanger van kopervet. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDAINFINITIDAFBMWLINCOLN. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.