100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 2 1.5 D 105PK
Bouwjaar 08.2014 - 02.2018

Remblokken MAZDA 2 1.5 D

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuw handremmechanisme. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw. Auto remblokken voldoen altijd aan de ECE90R regulering.

Zachte remblokken

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 2 1.5 D komen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem.

Remblokken MAZDA 2 kopen

Ook als u de remschijven gaat vervangen dient u de remblokken ook te vervangen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.