100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 121 II 1.3 i 16V 72PK
Bouwjaar 11.1990 - 03.1996

Remblokken MAZDA 121 II 1.3 i 16V

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken monteren

Kopervet wordt niet meer gebruikt bij montage. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 121 II 1.3 i 16V. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARI RemslangenIVECO SpoorstangROVER Remschoenen. Te warme remmen is vaak een lange remweg.

Remblokken MAZDA 121 II kopen

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Zachte remblokken

De auto moet een korte remweg hebben. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Remreiniger reinigt de remmen zeer goed. Auto onderdelen kan je zoeken via origineel nummer. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop.