100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 121 I 1.3 55PK
Bouwjaar 04.1989 - 10.1990

Remblokken MAZDA 121 I 1.3

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Zachte remblokken

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 121 I 1.3 komen. Welk voertuig heeft de kortste remweg in Europa. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHI RemslangenVAUXHALL ABS sensorenHONDA Remcilinders. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

Remblokken MAZDA 121 I kopen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA past. Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken. Slijtage komt regelmatig voor bij onderdelen in een auto. Andere namen zijn TEXTAR BOSCH JURID FERODO.

Remblokken monteren

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Remvloeistof bediend de piston in de remklauw. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden.