100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI SPYDER Cabriolet 2.0 Bi Turbo 241PK
Bouwjaar 06.1989 - 09.1996

Remblokken MASERATI SPYDER Cabriolet 2.0 Bi Turbo

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Fading ontstaat door te warme remblokken.

Zachte remblokken

Gaat u ook de remschijven vervangen neem dan ook altijd de remblokken mee dit omdat de oude remblokken ingesleten zijn op de oude remschijven. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. In de aftermarkt worden deze sets veel verkocht. Keramisch vet is de vervanger van kopervet. Er kunnen ook anti tril gewichten boven op zitten.

Remblokken MASERATI SPYDER Cabriolet 2.0 Bi Turbo kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINI FuseekogelsSAAB DraagarmenLANCIA Wielnaven. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MASERATI SPYDER Cabriolet komen. Hoe snel de remblokken slijten is ook afhankelijk van uw rijstijl bent u een rustige rijder en remt u veel af op de motor dan zullen de remblokken langer meegaan dan wanneer u een sportieve rijstijl aan houdt, hier is de keuze in de kwaliteit van de remblokken ook erg belangrijk.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.