100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI QUATTROPORTE V 4.2 400PK
Bouwjaar 03.2004 - tot heden

Remblokken MASERATI QUATTROPORTE V 4.2

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Een slijt contact noemt men ook wel slijt indicator. Elke MASERATI QUATTROPORTE V 4.2 heeft een eigen VIN-nummer. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%.

Remblokken MASERATI QUATTROPORTE V kopen

De auto kan naar links of rechts trekken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme en nieuwe pistons. Kopervet wordt niet meer gebruikt bij montage.

Remblokken monteren

Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Gietijzer komt minder veel voor als component. Wij controleren altijd bij de MASERATI dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.