100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI QUATTROPORTE IV 2.0 Biturbo 287PK
Bouwjaar 03.1994 - 09.1998

Remblokken MASERATI QUATTROPORTE IV 2.0 Biturbo

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MASERATI QUATTROPORTE IV 2.0 Biturbo. Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten.

Zachte remblokken

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Demonteren van een wiel moet als eerste. Schuine kanten zijn tegen het piepen. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

Remblokken MASERATI QUATTROPORTE IV kopen

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW ABS sensorenNISSAN RemklauwenVOLVO Stuurkogels. Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator). De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.