100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI QUATTROPORTE III 4.9 280PK
Bouwjaar 08.1979 - 12.1989

Remblokken MASERATI QUATTROPORTE III 4.9

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken MASERATI QUATTROPORTE III 4.9 kopen

Er zijn in Europa wel honderden verschillende merken. Remvloeistof bediend de piston in de remklauw. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MASERATI QUATTROPORTE III komen. Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie. Als u met een handgeschakelde auto rijdt dan zullen de remblokken doorgaans langer meegaan dit omdat er meer op de motor word afgeremd, bij een automaat zullen de remblokken harder slijten omdat de remmen meer belast worden dan bij een handgeschakelde auto.

Remblokken monteren

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wij controleren altijd bij de MASERATI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Tegenwoordig vind men op internet vele prijzen voor remblokken. Schuine kanten zijn tegen het piepen.

Zachte remblokken

Wij leveren remblokken en remschijven van originele kwaliteit voor uw uw auto. Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.