100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI GRAN TURISMO 4.7 S 439PK
Bouwjaar 08.2008 - 12.2012

Remblokken MASERATI GRAN TURISMO 4.7 S

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken MASERATI GRAN TURISMO 4.7 S kopen

Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten. Pas op voor namaak producten zonder keurmerken. Tegenwoordig vind men op internet vele prijzen voor remblokken. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu.

Remblokken monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVO DraagarmenINFINITI RemschoenenPONTIAC Remtrommels. Kopervet kan storing geven aan het abs systeem. Abs systemen zitten op de meeste jonge automobielen. Remklauwen van de auto moeten ook met een staalborstel gereinigd worden.

Zachte remblokken

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MASERATI GRAN TURISMO. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MASERATI past. Ook als u de remschijven gaat vervangen dient u de remblokken ook te vervangen. Remblokken zijn samen met de remschijven het belangrijkste element voor het remsysteem, als de remmen in werking treden dan zullen de remblokken tegen de remschijf gedrukt worden hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Zware auto,s hebben meestal grotere remmen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.