100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI GRAN TURISMO 4.7 460PK
Bouwjaar 05.2012 - tot heden

Remblokken MASERATI GRAN TURISMO 4.7

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Remblokken monteren

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOO DraagarmenSUBARU RemcilindersMG Stuurkogels. Technische specificaties van auto remblokken staan op RemOnderdelen. Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Remblokken MASERATI GRAN TURISMO 4.7 kopen

Ieder voertuig heeft een andere remweg. Wij controleren altijd bij de MASERATI GRAN TURISMO dealer of de onderdelen passen op uw auto. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MASERATI.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.