100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI GHIBLI III 3.0 D 250PK
Bouwjaar 08.2013 - tot heden

Remblokken MASERATI GHIBLI III 3.0 D

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken MASERATI GHIBLI III 3.0 D kopen

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn.

Remblokken monteren

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MASERATI GHIBLI III komen. Vaak moeten auto remblokken eerst in geremd worden. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Zachte remblokken

Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MASERATI.