100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI BITURBO Coupé 2.5 200PK
Bouwjaar 09.1983 - 12.1986

Remblokken MASERATI BITURBO Coupé 2.5

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw MASERATI BITURBO Coupé
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Premium kwaliteitArtikelnr: P06008
Op voorraad, maandag gratis verzonden!
voorzijdevoorzijde
Wanneer kies je voor Brembo?

Kies voor Brembo als je iets meer remvermogen wilt. Omdat je een snelle auto hebt of vaak met zware belading of caravan rijdt.

> Kwaliteiten vergelijken
Wat is premium kwaliteit?
Betere warmte afvoer
Snellere rijstijl
Snellere auto's
Voor auto's met caravan
2 jaar garantie
Specificaties
Merk: Brembo
Remsysteem: ATE
Hoogte: 58 mm
dikte: 19,5 mm
Breedte: 158,4 mm
Gewicht: 1,85 kg
Inbouwplaats: voorzijde
47% Korting
52,42
98,90
incl. BTW
Prijs per set
Meer informatie
1 set is voor 2 wielen.
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Rem Fabrikanten gebruik allemaal verschillende compounds. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Remblokken MASERATI BITURBO Coupé 2.5 kopen

Remblokken zonder remstof bestaan niet. Remschijven en remblokken passend bij uw auto zoekt u makkelijk via uw kenteken. BREMBO is een toonaangevend leverancier van remsystemen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MASERATI BITURBO Coupé. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Remblokken monteren

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Goedkoop is bij remonderdelen ook vaak duurkoop en is niet verstandig daar het om een veiligheids product gaat. Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.