100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI BITURBO 425 200PK
Bouwjaar 06.1984 - 08.1987

Remblokken MASERATI BITURBO 425

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Remmen trillen ook door te hoge temperaturen in de blokken. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De auto kan naar links of rechts trekken. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Remblokken MASERATI BITURBO 425 kopen

Demontage van auto blokken gaat eenvoudig. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Elke MASERATI BITURBO heeft een eigen VIN-nummer. Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw.

Remblokken monteren

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij controleren altijd bij de MASERATI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Warm remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken.