100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS EXIGE 1.8 Cup 260 260PK
Bouwjaar 04.2006 - 06.2012

Remblokken LOTUS EXIGE 1.8 Cup 260

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORD RemslangenDAIHATSU RemcilindersPORSCHE Remtrommels. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Remblokken LOTUS EXIGE 1.8 Cup 260 kopen

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Te warme remmen is vaak een lange remweg. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LOTUS EXIGE. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

Remblokken monteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LOTUS, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.