100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS EXIGE 1.8 265 E 268PK
Bouwjaar 08.2006 - 06.2012

Remblokken LOTUS EXIGE 1.8 265 E

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Houdt u altijd rekening met weekend, zondagen en feestdagen. Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator). De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Remblokken LOTUS EXIGE 1.8 265 E kopen

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg voor uw uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LOTUS EXIGE, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe veren, nieuwe glijbussen en nieuwe pistons.

Zachte remblokken

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Fading ontstaat door te warme remblokken.