100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS EXIGE 1.8 16V 192PK
Bouwjaar 09.2001 - 07.2008

Remblokken LOTUS EXIGE 1.8 16V

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LOTUS EXIGE 1.8 16V, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw.

Remblokken monteren

Remsystemen voor personenwagens zijn een grote markt. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Zoeken via het auto kenteken is in 90% de juiste remblokken kopen in onze webshop gaat via uw kenteken. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Remblokken LOTUS EXIGE kopen

Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, Brembo en ABS Wij controleren altijd bij de LOTUS dealer of de onderdelen passen op uw auto. Asbest mag niet meer gebruikt worden in remvoering.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.