100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS EXIGE 1.8 16V 180PK
Bouwjaar 05.2000 - 07.2008

Remblokken LOTUS EXIGE 1.8 16V

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Sumitomo en mando produceren Koreaanse remmen. Montagesets zijn vaak voorzien van veren en platen. Pas op voor namaak producten zonder keurmerken.

Remblokken monteren

Namen van 1e montage remblokfabrikanten zijn ATE. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen. Demontage van auto blokken gaat eenvoudig.

Remblokken LOTUS EXIGE 1.8 16V kopen

Een slijt contact noemt men ook wel slijt indicator. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LOTUS EXIGE komen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.