100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS EXCEL 2.2 162PK
Bouwjaar 10.1983 - 08.1986

Remblokken LOTUS EXCEL 2.2

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken monteren

Remmen trillen ook door te hoge temperaturen in de blokken. Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSAN ABS sensorenDODGE FuseekogelsAUDI Stuurkogels. Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken.

Remblokken LOTUS EXCEL 2.2 kopen

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage. Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie. Monteren van auto remmen luistert nauwkeurig.

Zachte remblokken

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten. BREMBO is een toonaangevend leverancier van remsystemen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LOTUS EXCEL komen. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op.