100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS EVORA 3.5 S 351PK
Bouwjaar 12.2010 - 04.2016

Remblokken LOTUS EVORA 3.5 S

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Remvloeistof bediend de piston in de remklauw.

Remblokken LOTUS EVORA 3.5 S kopen

Een remblok set bestaat meestal uit 4 stuks en soms uit 8 stuks. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LOTUS EVORA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Remblokken monteren

Er kunnen ook anti tril gewichten boven op zitten. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Er kunnen verbrande plekken in de remblokken zitten waardoor deze niet goed in kunnen slijten op de nieuwe remschijven.