100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS EVORA 3.5 400 405PK
Bouwjaar 09.2015 - tot heden

Remblokken LOTUS EVORA 3.5 400

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken LOTUS EVORA 3.5 400 kopen

Auto onderdelen kan je zoeken via origineel nummer. Een voertuig moet opgekrikt worden of op een hefbrug staan. Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

Zachte remblokken

Remblokken en remschijven in origineel kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LOTUS EVORA komen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Wij controleren altijd bij de LOTUS dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remblokken monteren

Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven. Remmen trillen ook door te hoge temperaturen in de blokken. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.