100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS EUROPA S 2.0 Turbo 200PK
Bouwjaar 07.2006 - tot heden

Remblokken LOTUS EUROPA S 2.0 Turbo

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Warmte is belangrijk in de remonderdelen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LOTUS EUROPA S 2.0 Turbo past. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Remblokken monteren

Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting, de top laag van het remblok verbrand en zal hard worden hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit word ook wel verglazing van de remblokken genoemd. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LOTUS EUROPA S komen. Remvloeistof bediend de piston in de remklauw.

Remblokken LOTUS kopen

Schuine kanten zijn tegen het piepen. Afhalen kan natuurlijk ook bij ons magazijn in Ermelo. Ieder voertuig heeft een andere remweg. Ook draagarmen staan los van de remdelen. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.