100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS ESPRIT S4 2.2 300PK
Bouwjaar 05.1993 - 07.1996

Remblokken LOTUS ESPRIT S4 2.2

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven. Er zijn in Europa wel honderden verschillende merken. Hoe herken ik de juiste onderdelen voor mijn remmen.

Zachte remblokken

Remmen trillen ook door te hoge temperaturen in de blokken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIA RemslangenMINI WiellagersLAMBORGHINI Remcilinders. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LOTUS ESPRIT S4 2.2 past.

Remblokken LOTUS ESPRIT S4 kopen

Abs wordt in werking gezet door sensoren. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw.