100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS ESPRIT S3 2.2 162PK
Bouwjaar 05.1980 - 08.1986

Remblokken LOTUS ESPRIT S3 2.2

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LOTUS ESPRIT S3 2.2 komen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Elke LOTUS ESPRIT S3 heeft een eigen VIN-nummer. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, Brembo, Rofren, Pagid, ATE, Jurid en Bosch Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Zachte remblokken

Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e. Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen. De auto moet een korte remweg hebben.

Remblokken LOTUS kopen

Standaard remonderdelen kunnen wel 600 graden warm worden. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIAT StuurkogelsMAZDA RemschijvenALFA ROMEO Remblokken. Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven. Gaat u ook de remschijven vervangen neem dan ook altijd de remblokken mee dit omdat de oude remblokken ingesleten zijn op de oude remschijven.